linnealundsten

Alla inlägg den 1 mars 2013

Av Linnéa Lundsten - 1 mars 2013 13:32

De senaste dagarna har passerat ovanligt fort i jämfört med de brukar, så jag har faktiskt väldigt svårt att acceptera att övergången till mars månad. Hur kan det möjligtvis redan vara 1 Mars? Februari är en kort månad men ändå, nu börjar det ju närma sig på riktigt att både återvända till Sverige och att fylla tjugo år. Har jag räknat rätt så har jag 59 dagar kvar i Arenzano vilket motsvarar 2 månader precis, så jag lämnar alltså min familj 28 April vilket nu är bestämt.


I söndags fyllde min älskade vän Nina tjugo år och jag önskar jag hade kunnat vara hemma i helgen och firat henne, hon jobbar så hårt och förtjänar verkligen en dunderbrakutgång där hon blir bjuden på alla drinkar och kan dansa hela natten lång. Jag får helt enkelt ordna en sådan kväll för henna när jag kommer hem igen. Eftersom jag bor i Italien för tillfället och Camilla jobbar i Oslo så kom vi på idén att beställa henne en födelsedagpresent så hon får något av oss i alla fall. Vi bestämde oss att satsa på godisboxen.se där man kan välja olika ihopsatsa paket med godis i olika former, med eller utan presentkort på till exempel Stadium eller det som vi satsade på, Bokia! Vi designade boxen med en bild av oss tre, skrev ett grattisrim som sedan hamnade på insidan av locket, valde marabou’s Grattis-choklad tillsammans med ett presentkort på Bokia och skickade iväg. Riktigt rolig grej istället för att bara skicka en blombukett med kort på nätet, det här va ändå lite mer personligt tyckte vi.


 


" När du nu fyller tjugo bast, kan man oftare må jävligt kasst.
Därför vill vi att du detta får, för vem vet hur du imorgon mår?
Detta passar perfekt dagen efter, för vi vet ju att du gillar att gå på många fester.
Älskade vän stressa nu ner, så dina livsdagar blir många fler!
Vi vill med choklad och kärlek dig hylla, och din stora dag förgylla.
Ha den äran Nina, vi saknar dig! "


Gulligt rim va? Nina blev superglad!


 


Som jag berättat tidigare renoverar de hela taket i vardagrummet, Men någon måste på morgonen och efter lunchtid öppna lägenheten för arbetarna. Därför spenderade jag hela måndagen hemma på grund av detta, mormorn och morfarn gör vanligtvis detta med denna dag fick jag hoppa in. Självklart har jag erbjudit mig att göra det varje dag för att tjäna mer pengar men mormorn och morfarn är ju gratis typ så är ju klart hon gillar att de hänger i lägenheten istället. På onsdag morgon fick jag också hjälpa till fram tills att morfarn kom vid 10 tiden,  lite extra cash två timmar där woho. Antonella litar på männen som kommer men morföräldrarna gör inte detta och insisterar därför att vara där och ha kontroll. Under tisdagen fikade jag med Cara, simmade, pluggade italienska, hämtade och lekte med lillpojken. Det var en helt normal, basic ”arbetsdag” för mig.

Onsdagen var bra mycket roligare för då åkte vi på utflykt till Voltri, där de säljer det bästa foccacian i hela Italien!! Själva staden var sliten och lite grå men fiket vi gick till va helt okej ändå, med gött sällskap så blev det jättebra och mysigt. Själva foccasian var riktigt god, var ju tvungen att köpa en bit när jag väl var där och struntade alltså i kaloriräkningen den dagen haha, vill inte veta vad den dagen gick på. Tjejerna är så härliga, vi är ett gott gäng som har det roligt ihop, de är verkligen en träst när man har en dålig dag här. På kvällen efter alla hade slutat jobba gick vi ut tillsammans. Jag och Santana som varit här längt visade dem the lounge bar som vi brukade vara på i början innan vi blev bra kompisar med dem på stammis-skotska puben. Vi satte oss på uteserveringen under värmelamporna, beställde in några drinkar och hade det riktigt nice. Vi satt där i några timmar och bara tjötade, så gött va det. Sedan gick vi självklart till puben och stannade där tills vi började bli trötta. Helt klart goa dagar som passerat förbi lite för fort.


 

Santana

 

Cara

 

Linnéa nr 2 ;)


Presentation


Jag blivit beroende, beroende av att resa och träffa nytt folk ifrån andra små och stora hörn av världen och jag kan inte Inte resa mera så jag fortsätter att se mig om! Följ med mig och tipsa gärna om ni varit dit jag ska eller befinner mig just nu. Kram

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards